Portret 

Een geschilderd portret is een uniek cadeau, of een mooie herinnering aan een dierbaar persoon. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, waarbij de gelijkenis met de geportretteerde voorop staat.
Graag bespreek ik je wensen. Mijn voorkeur gaat uit naar het schilderen naar de werkelijkheid, dat wil zeggen dat een aantal modelsessies wordt afgesproken. Eventueel kan ook gewerkt worden met behulp van foto's. Het portret is pas klaar als de opdrachtgever tevreden is over het resultaat.
Wil je meer informatie, bijvoorbeeld over tarieven, neem dan vrijblijvend contact op.

1/2

Pakje kunst

In 2020 heb ik meegedaan aan Pakje Kunst: een erg leuke manier om kunstenaars onder de aandacht te brengen van het publiek. Voor wie het niet kent: "De kunstwerken zijn ter grootte van een pakje sigaretten en trek je uit oude mechanische sigarettenautomaten voor slechts €4. Deelnemende kunstenaars ontvangen hiervan €3. In een doosje kan je iedere kunstvorm tegenkomen. ​ Je trekt een Pakje Kunst uit nieuwsgierigheid, als cadeau voor een vriend(in), als iets extra’s bij een bos bloemen of fles wijn, als iets bijzonders, als verzamelobject, noem maar op. "

Meer info over dit fenomeen: https://www.pakjekunst.com

1/2

Bijgewerkt op 16-4-2021

  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • LinkedIn App Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now