top of page

Schilderlessen bij Artex

Vanaf september 2023 starten weer nieuwe teken- en schildercursussen op donderdag en vrijdag, voor jeugd en volwassenen. Informatie en aanmelding via de website van Artex, Den Burg Texel.
Instromen kan op elk moment, mits er plek is.

Voor wie
Bij de schilderlessen zijn beginners en gevorderden welkom. Ook voor cursisten die nooit getekend of geschilderd hebben, werk ik met passende methodes. Er is veel aandacht voor techniek. Aan bod komt onder andere: hoe zet je een schilderij op en welke materialen gebruik je daarbij. Er wordt aandacht besteed aan compositie, vorm, licht/donker en kleur. Voor gevorderden kan begeleiding gericht zijn op specifieke aspecten of onderwerpen, bijvoorbeeld portretschilderen en handschrift. De eerste drie lessen wordt met opdrachten gewerkt, daarna werk je aan eigen onderwerpen.

Op vrijdagmiddag geef ik les aan kinderen en jongeren, vanaf 8 jaar: KidsKunst en YoungArt. Er wordt aandacht besteed aan teken- en schildertechniek. Maar er is ook ruimte om te experimenteren en je eigen ideeën vorm te geven. 
 

Privé-coaching en workshops
Wel schilderen, maar niet in een groep? Of wil je thuis schilderen, maar heb je behoefte aan coaching zodat je ook daadwerkelijk aan de slag gaat. Misschien heb je een specifieke vraag op schildergebied en wil je daar gericht mee aan het werk. Of je bent op vakantie op Texel en wilt persoonlijk en intensief begeleid worden. Wat je reden ook is, mogelijk kan ik iets voor je betekenen.
Er zijn verschillende vormen mogelijk. Je krijgt een maand begeleiding, gericht op jouw niveau en wensen. Dit kan in mijn atelier op Texel, of op een inspirerende buiten-locatie, of bij jou thuis, op een tijdstip dat jou past. Het is flexibel, je spreekt de coaching per maand af. De begeleiding bestaat uit een bijeenkomst van één uur en daarnaast in die maand WhatsAppcontact over je schilderijen. De kosten zijn €60,- per uur. Wil je (alleen of met vrienden) tijdens je vakantie schilderen, overleg dan over de mogelijkheden. Ik maak dan een gestructureerd programma op maat, gericht op jullie specifieke wensen. 
Klik a.u.b. hier voor meer informatie of aanmelding.

WhatsApp Image 2022-05-29 at 8.51.49 PM.jpeg
bottom of page