Expositie in Veendam

Vandaag strand-schilderijen afgeleverd bij Cultuurcentrum vanBeresteyn, in Veendam. Samen met een flinke groep alumni en docenten van de Klassieke Academie doe ik mee aan de mooie expositie 'Salon van Beresteyn'. Vanaf nu tot eind mei zijn daar de werken te zien, en wat een top locatie!

David Bowie in de etalage

Wat begon als een mooi schilderproject, in het kader van de David Bowie IS-tentoonstelling in het Groninger Museum, werd opeens een hommage aan een overleden pop-icoon. Het plan: schilderijen met Bowie als onderwerp, in diverse etalages tentoonstellen in de Folkingestraat. Ook leuk voor alle tentoonstellingbezoekers die naderhand de binnenstad van Groningen gaan verkennen. Te zien bij 'Elan, sieraden en curiosa', en 'Folk Conceptstore' (Folkingestraat 27 en 17, Groningen). (Marleen Bakker, Bowie I en Bowie II, 13x18cm, olieverf op paneel, 2016)

Start nieuwe schilderlesgroep

Vanaf 22 februari start Marleen een nieuwe schilderlesgroep, in Sauwerd. De lessen vinden één keer per twee weken plaats, op maandagavond, van 19.30-21.30 uur. Voor meer informatie klik hier. Nog vragen, of opgeven? gebruik dan aub het contactformulier.

Presentatie 'Onbekende sterren op het doek'

Donderdag 28 januari heeft de presentatie plaatsgevonden van de schilderijen die gemaakt zijn van de 'Onbekende sterren' van FC Groningen. Een leuke en spannende happening, met als hoogtepunt de verkiezing van de drie winnende portretten. Helaas viel Marleen's portret van Henk Hagenauw niet in de prijzen. De gastvrije onthaal door FC Groningen maakte een hoop goed, voor herhaling vatbaar!

Bijgewerkt op 14-9-2020

  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • LinkedIn App Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now