De Klassieke Salon in Franeker

Dit jaar bestaat de Klassieke Academie in Groningen tien jaar en dat wordt uitbundig gevierd. Op twintig plekken in Noord-Nederland en Ost-Friesland zijn tentoonstellingen te zien van kunstenaars die een band hebben met de Klassieke Academie: de Klassieke Salon. In Franeker vindt de groepsexpositie "(zelf) portretten" plaats, waar Marleen ook aan deelneemt. Van 26 kunstenaars is prachtig werk te zien, deelnemers zijn o.a. Sam Drukker, Svetlana Tartakovska, Jan van Loon en Rein Pol. Museum Martena, Voorstraat 35, Franeker. Open: dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Vanaf 1 april t/m 5 juni. Het complete programma vindt je via: www.klassieke-salon.nl

Spetterend kinderfeestje!

Het nieuwe atelier is grondig in gebruik genomen deze week! Woensdagmiddag hebben 9 kinderen, onder leiding van Marleen, gewerkt met verschillende technieken. De prachtige zelfportretten werden vervolgens vol trots thuis gepresenteerd. Ook belangstelling voor een schilder-verjaardagsfeestje? Neem aub contact op met Marleen, via het contactformulier, om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuwe locatie schilderlessen

Vanaf 11 april vinden alle schilderlessen plaats op een nieuwe locatie. Marleen gebruikt nu het voormalige ABN AMRO-bankgebouw in Winsum als atelier. Ook de schilderlessen zullen hier worden gegeven. Het adres is Geert Reindersstraat 1, Winsum.

Bijgewerkt op 14-9-2020

  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • LinkedIn App Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now