Zomersalon in galerie Forma Aktua, Groningen

Vanaf 30 juni t/m 21 augustus vindt de Zomersalon plaats, met 40 deelnemende kunstenaars. Marleen is één van de deelnemers aan deze mooie groepsexpositie. Zondag 3 juli wordt om 16.00 uur de tentoonstelling feestelijk geopend. Galerie Forma Aktua, Nieuwstad 10, Groningen Donderdag t/m zondag van 13-17.00 uur.

Expositie cursisten Marleen

Op 25 juni heeft de feestelijke opening plaatsgevonden, van de expositie van de cursisten van Marleen. In het kerkje van Klein-Wetsinge werden alle genodigden hartelijk toegesproken door Miranda Bolhuis. Het Lichtekoor uit Garnwerd gaf een spetterend optreden, waarna het glas kon worden geheven op de mooie kunstwerken. De expositie is dagelijks te bezoeken, t/m 14 juli. Kerkje Klein-Wetsinge, Valgeweg 12, Klein-Wetsinge Geopend van 11.00-18.00 uur. Voor meer informatie over het kerkje, klik hier.

Kunstproject op de basisschool

De kunstcommissie van het kerkje van Klein-Wetsinge, heeft een kunstproject georganiseerd voor de basisscholen in Adorp en Sauwerd. Hierbij heeft Marleen de leerlingen van CBS De Meander begeleid, bij het schilderen van "het favoriete plekje" van de kinderen in Sauwerd. De werkstukken van de leerlingen van beide scholen zijn tentoongesteld in het kerkje van Klein-Wetsinge, tot en met 23 juni j.l. In bijzijn van de leerlingen en hun ouders werd op 10 juni de expositie officieel geopend! Sybrand van Dijk, dominee te Sauwerd, sprak in zijn openingswoord zeer lovend de kinderen toe. Vervolgens kon iedereen, na het samen zingen van een lied onder begeleiding van pianiste Lieke Bos, de prachtige

Bijgewerkt op 14-9-2020

  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • LinkedIn App Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now