Kunst en klaverjas in Forma Aktua

Dit voorjaar heb ik met collega kunstschilders meegedaan aan Kunst&klaverjas: in hotel WEEVA in Groningen klaverjassers vastleggen, met papier en potlood, of direct met verf. De resultaten worden nu tentoongesteld, in galerie Forma Aktua, gedurende de Zomersalon. Van harte welkom op de opening! Pinakotheek Forma Aktua, Nieuwstad 10 9711 JP, Groningen

waddenschilders

Begin deze maand schilderde ik op het wad. Ingescheept/ aangemonsterd op De Mars, zijn we gaan varen, langs Terschelling en Vlieland. Ik heb op het schip, en aan wal, getekend en geschilderd; enorm leuk! Veel gezelligheid, maar ook veel bezig zijn, zie hieronder wat resultaten. (30x40cm, acryl op papier)

Expositie Zomers Licht

Vanaf zondag 25 juni vindt de expositie plaats van het werk van cursisten van Marleen. Van 35 deelnemers van haar schilderlessen zal werk te zien zijn, in het kerkje van Klein-Wetsinge. De gevarieerde werken zijn allemaal geïnspireerd op het thema "Zomers Licht', De tentoonstelling zal worden geopend zondag 25 juni, door Herman Van Hoogdalem, om 15.30 uur. De opening zal muzikaal worden omlijst door Jenne Jan Kwant en Margriet Huppes. De expositie is te bezoeken tot en met 14 juli. Dagelijks geopend, van 10-18.00 uur, toegang gratis. Valgeweg 12, Klein-Wetsinge.

Bijgewerkt op 14-9-2020

  • Instagram
  • Wix Facebook page
  • LinkedIn App Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now