Portret 

Een geschilderd portret is een uniek cadeau, of een mooie herinnering aan een dierbaar persoon. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, waarbij de gelijkenis met de geportretteerde voorop staat.
Graag bespreek ik je wensen. Mijn voorkeur gaat uit naar het schilderen naar de werkelijkheid, dat wil zeggen dat een aantal modelsessies wordt afgesproken. Eventueel kan ook gewerkt worden met behulp van foto's. Het portret is pas klaar als de opdrachtgever tevreden is over het resultaat.
Wil je meer informatie, bijvoorbeeld over tarieven, neem dan vrijblijvend contact op via het contactformulier,
of bel me even.

Wonder
Caspar
Eef
Smoking
Dora
Noortje
T.
Selina
Ann
Brigitte
Smoking girl I
Smoking girl II
Sanne
Karla
Suzanne
Martin
Anne Mein
Els
Anisha
A mind of her own
Peter
Heidi
Bowie
Megan
1/2

Pakje kunst

In 2020 heb ik meegedaan aan Pakje Kunst: een erg leuke manier om kunstenaars onder de aandacht te brengen van het publiek. Voor wie het niet kent: "De kunstwerken zijn ter grootte van een pakje sigaretten en trek je uit oude mechanische sigarettenautomaten voor slechts €4. Deelnemende kunstenaars ontvangen hiervan €3. In een doosje kan je iedere kunstvorm tegenkomen. ​ Je trekt een Pakje Kunst uit nieuwsgierigheid, als cadeau voor een vriend(in), als iets extra’s bij een bos bloemen of fles wijn, als iets bijzonders, als verzamelobject, noem maar op. "

Meer info over dit fenomeen: https://www.pakjekunst.com

pakje kunst 3
pakje kunst 10
pakje kunst 5
pakje kunst 4
pakje kunst 6
pakje kunst 7
pakje kunst 8
pakje kunst 2
pakje kunst 1
1/2