top of page

'Schilderen met pastel' met Corry Kooy

Ontdek hoe je met pastelkrijt kunt werken. De bekende kunstenaar Corry Kooy komt op zaterdag 17 maart 2018 een workshop ‘schilderen met pastel’ verzorgen in ons atelier in Winsum.

Corry is iemand die schildert naar het leven. Haar inspiratie vindt zij in het alledaagse, van de eerste stappen van een pasgeboren kalf tot landschappen, mensen en bloemen.

In de workshop zal zij eerst een demonstratie geven van haar werkwijze. Daarna gaat ieder zelf aan de slag aan de hand van een stilleven of bloemen die aanwezig zijn in het atelier. Er wordt gewerkt in een kleine groep van max. 10 personen.

Corry Kooy is maitre pastelliste in Frankrijk. Verder exposeert zij in Londen, Parijs, Limoges en Giverny, en in Nederland bij galerie Wildevuur en galerie Bonnard. Zie ook www.corrykooy.nl

Datum: 17 maart 2018

Locatie: het atelier in de De Blauwe Schuit, Warfstraat 1 in Winsum.

Tijd: 10.00 - 15.30 uur (zelf lunch meenemen).

Kosten: € 94 exclusief materialen (materialen zelf meenemen, of bij gebruik van aanwezig materiaal komt er €10 materiaalkosten bij).

Er is plaats voor maximaal10 personen, dus wacht niet te lang met aanmelden! Na opgave ontvang je nadere gegevens. Na betaling van de workshop is je aanmelding definitief.

33 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page