top of page

Workshops buiten schilderen op Texel in 2024

Bijgewerkt op: 7 apr.

Datums: 17 mei (wachtlijst!), 8 juni (wachtlijst!), 13 juli, 24 juli, 7 augustus, 24 augustus Tijd: 13 tot 17 uur Tarief: €60,- Aanmelden: bel of mail Marleen: 00316-46682337 of info@marleenbakker.nl of vul het contactformulier in op deze website.

Tijdens deze workshop ga je schilderen in de natuur en heb je de keuze uit prachtige schilderachtige plekjes op Texel! Locaties variëren per workshop (denk aan het strand, de duinen, het bos of zicht op een dorpje). Je start de middag met het opzetten van een eerste schets, waarbij je de compositie bepaalt. Je werkt je schets vlot uit in verf waarbij aandacht wordt besteed aan kleur, vorm en toon. Laat je inspireren door de Impressionisten, met veel aandacht voor sfeer. We werken met acrylverf op paneel. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers zodat iedereen ruim aandacht krijgt. Deze workshop is geschikt voor beginners en gevorderden. Omdat we de natuur in gaan en soms een stuk moeten lopen is het belangrijk dat je mobiel bent. Houd ook rekening met je kleding. De locaties zijn altijd in de buurt van een gelegenheid waar toiletten zijn. Enkele dagen voor aanvang van de workshop wordt de exacte locatie op Texel doorgegeven. Dit is afhankelijk van de weersverwachting. Let op: voor deze workshop geldt een minimaal aantal deelnemers. Bij te weinig aanmeldingen of slecht weer hoor je van tevoren of de workshop kan plaatsvinden. Minimum leeftijd is 14 jaar. Heb je een voorstel voor een andere datum, neem dan even contact op, dan kijken we wat er mogelijk is. De workshop is inclusief alle schildersmaterialen, thee en koek. Je gaat naar huis met een kunstwerk onder de arm!

Aanmelden: -contactformulier van deze website

-e-mail info@marleenbakker.nl -of bel Marleen 0031-6-46682337. -17 mei en 8 juni (wachtlijst!): je kunt je direct aanmelden via Kunstencentrum Texel Artex

59 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page